-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Франківщині, у державну власність повернули озеро площею 300 га, вартістю 4 млрд. грн

-Реклама-spot_img
spot_img

Господарський суд Івано-Франківської області задовольнив позов Калуської окружної прокуратури до рибного господарства «Міжріччя» і зобов’язав акціонерне товариство львів’янина Ігоря Кострицького повернути у державну власність озеро площею понад 300 га і вартістю 4 млрд грн, пише КУРС з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Раніше земля, що розташована за межами Болехова, Гузіїва та Міжріччя Болехівської міської ради, перебувала у постійному користуванні державного підприємства. Воно було реорганізовано в приватне акціонерне товариство “Рибгосп “Міжріччя”.

Як з’ясували прокурори, товариство тривалий час використовувало земельну ділянку без сплати обов’язкових платежів, зокрема податку на землю чи плату за оренду землі.

- РЕКЛАМА-

Щоб припинити незаконне використання землі водного фонду, Калуська окружна прокуратура заявила позов в інтересах держави в особі Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

В суді було доведено, що суб’єкт господарювання протиправно використовував ділянку площею понад 300 га для рибогосподарської діяльності.

За даними аналітичного порталу Youcontrol, рибне господарство “Міжріччя” зареєстроване у 1995 році у Болехові, село Міжріччя. Його засновниками є 17 акціонерів. Найбільшими пакетами акцій володіють дніпрянин Владлен Русаков та львів’янин Ігорь Кострицький. Кострицький є бенефеціарним власником компанії.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні