-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Дністрі втопився 27-річний прикарпатець

-Реклама-spot_img
spot_img

Водолази івано-франківської ДСНС підняли з річки Дністер тіло 27-річного чоловіка, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

В суботу 06 липня, в другій половині дня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на водоймі ймовірно втопився хлопець, речі якого знаходились на березі річки Дністер у селі Дубівці, Дубівецької ТГ, Івано-Франківського району.

Було виявлено потопельника

Під час проведення пошукових робіт на водоймі, водолази виявили тіло чоловіка 1997 р.н., та передали працівникам поліції.

До проведення пошукових робіт від ДСНС Франківщини було залучено 22 рятувальники, 9 одиниць техніки, 3 плавзасоби.

- РЕКЛАМА-

Обстеження території проводилось з допомогою БПЛА. На місці події працювала психологиня Головного управління, котра надавала необхідну психологічну допомогу людям, що знаходились на місці події

Рятувальники нагадують про важливість дотримання правил безпеки під час відпочинку на воді, адже недотримання основних правил може коштувати життя!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні