-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“Українці знов продемонстрували згуртованість та сміливість”, – Кличко подякував киянам, за допомогу жертвам російського теракту

-Реклама-spot_img
spot_img

Мер Києва Віталій Кличко подякував мешканцям столиці та представникам бізнесу, які прийшли на допомогу постраждалим від удару російської ракети по «Охматдиту».

Про це Кличко написав у своєму Telegram-каналі. 

«Я дякую всім українцям, киянам, які вчора прийшли в Охматдит і допомагали чим могли. Везли воду, їжу, розбирали завали, збирали скло в розбитих корпусах. Обіймали і заспокоювали пацієнтів лікарні. Готували рятувальникам їжу вночі. Дякую бізнесу, що пожертвував кошти на допомогу постраждалим та відновлення лікарні. Тільки разом ми – сила. Тільки разом ми покажемо агресору, що будемо боротися за свою волю і державу. Хто як може і чим може!» – заявив Віталій Кличко. 

Він зазначив, що українці знов продемонстрували свою згуртованість та сміливість, пише Правда іф.

- РЕКЛАМА-

Кличко також наголосив, що російський удар по хворих дітях та пологових будинках вкотре продемонстрував усьому світу мету російських варварів – знищення українців. 

«Яке ще обличчя росії має побачити світ, щоб зрозуміти всю кровожерливість варварів?! Бити по хворих дітях, пологових будинках – які фантазії втілює Путін і його натовп? Мета одна – геноцид і повне знищення українців і всього українського. Мета – знищення держави в центрі Європи. Як довго світ не розумітиме, що такі хворі наміри відродити якусь там недоімперію не зупиняться на Україні?! Що допомогти зберегти Україну сьогодні – це зберегти мир і демократію в Європі?» – наголосив Кличко.

Раніше повідомлялося, що внаслідок російського ракетного удару загинули понад 30 киян, більше сотні людей поранені або травмовані. Мер Києва Віталій Кличко оголосив 9 липня у Києві днем жалоби.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні