-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Сьогодні на Прикарпатті відбудеться прощання із загиблим 23-річним снейпером Андрієм Зайцевим

-Реклама-spot_img
spot_img

11 липня відбудеться прощання із загиблим Героєм — Андрієм Зайцевим, жителем села Ворона, (зі сторони м. Івано-Франківськ) о 14:00, на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія.

Про це розповів голова молодіжної ради Отинійської селищної ради Максим Сарахман, пише Правда.іф.

“Прохання до всіх жителів громади відкласти клопоти і зустріти живим коридором з квітами спочилого воїна і віддати належну шану нашому Герою, створити молитву за спокій його душі, розділити біль гіркої втрати з рідними, близькими та побратимами! Давайте всі разом віддамо данину поваги та пам’яті нашому загиблому захисникові”, – йдеться в дописі.

Відповідно до Розпорядження Отинійського селищного голови № 80-О від 10.07.2024 року, 11-12 липня на території Отинійської селищної територіальної громади оголощено дні жалоби за загиблим Захисником Андрієм Зайцевим.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

- РЕКЛАМА-

Також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Житель Отинійської громади Андрій Зайцев загинув 08 липня у бою із ворогом на Донецькому напрямку. Прикарпатець котрий служив снайпером у 67-ій механізованій бригада ЗСУ. Герой усього кілька тижнів не дожив до свого 24-річчя.

Про чин похорону буде повідомлено згодом.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні