-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Кожну хвилину дивився у вічі смерті: Бурштинська громада попрощалась зі своїм захисником Ігорем Гнипом

-Реклама-spot_img
spot_img

Знову сумний день для Бурштинської громади.

На превеликий жаль, сьогодні Бурштинська громада попрощалася ще з одним захисником – Ігорем Гнипом, повідомляє Бурштинська міська рада, пише Правда.іф

Покійний Ігор народився у с. Васючин 17 січня 1983 р. Дитинство і юність пройшли у м. Бурштині, де і проживав до сьогоднішнього дня.

Закінчив Бурштинський ліцей №2. Потім здобув фахову освіту в Бурштинському енергетичному коледжі. З 2003 року працював за спеціальністю.

- РЕКЛАМА-

У 2005 році створив сім’ю. Народилися дві красуні-донечки Соломійка та Мартуся, яких любив понад усе. Був турботливим, щирим, добрим, надійним татусем і чоловіком.

Війна внесла свої корективи у щасливе сімейне життя. У березні 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Брав участь у боях в гарячих точках. Кожну хвилину дивився у вічі смерті. Це дуже підірвало його здоров’я.

У 2023 році був демобілізований, а згодом – повернувся до своєї улюбленої роботи. Там захисник і помер.

“Сьогодні Ігор Гнип назавжди попрощався з мамою Любою, з дружиною Іриною, з якою прожив 19 років, і найдорожчими донечками, з молодшим братом Володимиром, який також служить у ЗСУ. А також – з усією родиною, друзями та бурштинцями, які прийшли віддати шану Герою.

Вічна памʼять та слава нашому захиснику!” – йдеться у дописі

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні