-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську встановили меморіальну дошку полеглому воїну Руслану Приймаку

-Реклама-spot_img
spot_img

12 липня в Івано-Франківську відкрили анотаційну дошку полеглому бійцю 102 окремої бригади Руслану Приймаку. Пам’ятний знак встановили на фасаді будинку, де жив військовослужбовець.

Про це повідомив на своєму сайті міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише Правда.іф.

Вшанувати пам’ять полеглого воїна прийшли рідні, побратими та знайомі Руслана Приймака.

“Нам випала честь воювати разом. Дуже багато підбадьорював такими прислів’ями різними. Він, як щось скаже, ми одразу починаємо сміятися. Веселий чоловік був. Дуже багато розповідав про дітей своїх. Як ішли на роботу, про що говорити? Про дітей, родину свою”, — згадує про загиблого воїна побратим Федір Сов’як.

Руслан Марцінків розповів, що Руслан Приймак — його родич і друг дитинства. Попри складну життєву долю, він “умів жити та був справжнім патріотом”.

“Я йду на “стометрівку”, на кладовище. Там говорю з ним. Здається, що він мені підказує, що робити, і я продовжую все, що про що чоловік мріяв. Він був добрим, майстром на всі руки. До чого брався, все він мав зробити. Не тільки ремонтував чи по будівництву, але і торт спекти чи сюрприз якийсь підготувати”, — згадує дружина Руслана Приймака Оксана Сокольська.

- РЕКЛАМА-

Що відомо про Руслана Приймака

Руслан Приймак народився 10 квітня 1977 року. Жив у селі Угорники Івано-Франківської громади. Був батьком п’ятьох дітей.

З квітня 2022 року чоловік долучився до лав Збройних сил України. Він служив у мінометному взводі мінометної батареї 77 батальйону 102 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Воював на Донецькому, Харківському та Запорізькому напрямках.

Руслан Приймак загинув 16 липня 2023 року.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні