-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Сьогодні на Прикарпатті поховають хлопчика, який перебував в “Охматдиті” під час атаки РФ

-Реклама-spot_img
spot_img

Хлопчик вижив після ракетного удару по лікарні та був переведений до київського кардіоцентру, де його організм не витримав.

Про це пише Правда.іф, посилаючись на Вікна.

Семирічний Єгор Завадецький з багатодітної сім’ї, яка була змушена виїхати з Херсона до родичів у Голинь. Цього року він закінчив перший клас у Голинському ліцеї. 20 червня через падіння з велосипеда у нього стався внутрішній крововилив, сильний забій черевної стінки та гематома на печінці.

Після отриманої травми його прооперували в Калуші, але його стан всеодно залишався стабільно важким, тому його направили до Івано-Франківська. Згодом його направили до Києва у лікарню “Охматдит”, де він переніс ще дві операції й впав в кому. Восьмого липня, під час ракетного удару, він перебував всередині лікарні. Удар не зачепив хлопця, але від вибухової хвилі вимкнулись усі апарати життєдіяльності.

“Я якраз схилилася над сином, щоб помолитися і тут бачу швидкісний вогонь. Два вікна у палаті вилетіли, а біля мого сина вікно вціліло. Вірю, що Бог його недарма врятував. Ще у реанімації лежав один хлопчик — він також живий. Ми зразу лягли на підлогу, потім нас вивели на нульовий поверх, але там була пожежа”, — розповіла жінка.

- РЕКЛАМА-

Його перевели у кардіологічний центр неподалік, де лікарі продовжували боротись за його життя. 12 липня стало відомо, що серце Єгора перестало битись назавжди. Школяра поховають у неділю, 14 липня, о 15:00 на цвинтарі у селі Голинь.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні