-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Два прикарпатські підприємства оштрафували за змову на торгах з будівництва дитсадка

-Реклама-spot_img
spot_img

Антимонопольний комітет України викрив змову учасників під час відкритих торгів на будівництво дитячого садка в селі Чорнолізці Тисменицької громади, що на Івано-Франківщині.

Про це повідомили на сайті відділення АМКУ, передає Правда.іф.

Були оголошені такі закупівлі: «Будівництво дитячого садка в с. Чорнолізці Тисменицького району Івано-Франківської області – роботи, пов’язані з об’єктами завершеного чи незавершеного будівництва та об’єктів цивільного будівництва». Проводились вони у 2019 році Управлінням капітального будівництва в Івано-Франківській області. Загальна очікувана вартість закупівель 78 868 228,00 грн.

Відділення АМКУ довело, що ПП “Добробуд ВВ” та ПП “Спецбудмонтаж 111” під час підготовки та участі у торгах всупереч Закону України «Про публічні закупівлі» узгоджували свої дії.

- РЕКЛАМА-

У зв’язку з виявленими фактами адміністративна колегія Західного МТВ за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів, оштрафувала кожне підприємство на 136 000 грн.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні