-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Володимир Дантес заспівав з Віктором Ющенком

-Реклама-spot_img
spot_img

Артисти та політик привернули увагу до важливої справи. Пише ТСН

Український співак Володимир Дантес з гуртом “Badstreet boys“, який славиться запуском благодійних зборів, записали оригінальний трек з експрезидентом України Віктором Ющенком.

Так, гурт, об’єднавшись з політиком, потішив фанів кавером під назвою “Це так” на пісню “Sorry seems to be the hardest word” Елтона Джона і гурту “Blue”. Щоправда, рядки композиції були перероблені й закликають зробити донат для ЗСУ. Ба більше, Віктор Ющенко також знявся у гумористичному кліпі, де постає в ролі Елтона Джона, який сидить за білим фортепіано й час від часу промовляє “Це так”. Також колишній лідер країни з’являється у комічних сценах гри в армрестлінг з одним з членів бойс-бенду, коміком Василем Байдаком, і грає в шахи зі Славою Кедром.

Втім, ролик має не лише розважальний характер, але й націлений назбирати 7 млн грн на дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО, щоб “знищити країну-гній”. Окрім того, колектив “Badstreet boys” пообіцяв розіграти банку особливого меду з пасіки Віктора Андрійовича серед тих, хто надішле донат від 100 грн.

“Це так. Badstreet boys i Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Усі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча, здається, це неможливо”, – написали “Badstreet boys” на сторінці в Instagram.

- РЕКЛАМА-

Нагадаємо Експрезидент Віктор Ющенко став зіркою ТіkTok

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні