-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Порошенко вніс 9 млн грн застави за ексрозвідника Червінського

-Реклама-spot_img
spot_img

За колишнього співробітника Головного управління розвідки (ГУР) Романа Червінського, який є фігурантом справи про російський удар по летовищу під Кропивницьким, внесено заставу у розмірі 9 млн гривень.

Заставу вніс нардеп Петро Порошенко, про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, пише Правда.іф.

«Не міг чекати, тому вся застава у розмірі 9 мільйонів гривень за свободу Романа Червінського внесена ще вранці. Сподіваюся, що після року знущань та незліченної кількості судових засіднь — він сьогодні буде на волі», – написав депутат та виклав фото документа.

Порошенко вніс 9 млн грн застави за ексрозвідника Червінського

Нагадаємо, СБУ затримала ексрозвідника Романа Червінського у квітні 2023 року. За версією слідства, дії Червінського призвели до жертв та знищення техніки після обстрілу росіянами аеродрому «Канатове» у Кіровоградській області у липні 2022 року.

Згідно з матеріалами справи, Червінський разом з іншими особами самовільно вирішили провести спецоперацію по викраденню літака рф. Однак в ході проведення «операції» ворог отримав дані про розміщення на аеродромі «Канатове» особового складу та техніки ЗСУ. Внаслідок ракетного удару загинув командир військової частини, ще 17 військовослужбовців отримали поранення.

- РЕКЛАМА-

У квітні Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід Роману Червінському.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні