-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В патрульній поліції нагадали прикарпатським водіям актуальні штрафи за перевищення швидкості

-Реклама-spot_img
spot_img

Безпечна швидкість – це швидкість, за якої водій має змогу безпечно керувати транспортним засобом та контролювати його рух у конкретних дорожніх умовах.

Патрульні продовжують фіксувати порушення швидкісного режиму за допомогою приладу TruCam на аварійно-небезпечних відрізках автодоріг і в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, йдеться в повідомленні патрульної поліції області, пише Правда.іф.

За перевищення дозволеної швидкості руху кермувальникам загрожує адміністративна відповідальність за ст. 122 КУпАП:
ч. 1 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 340 гривень;
ч. 4 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 1700 гривень.

Також нагадуємо керманичам, що у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю 50 км/год.

- РЕКЛАМА-

Обрана безпечна швидкість руху автомобіля може вберегти ваше життя! Тому неухильно дотримуйтесь ПДР, бережіть себе та інших учасників дорожнього руху!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні