-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Магістри ІФНТУНГ можуть отримати диплом британського London South Bank University

-Реклама-spot_img
spot_img

Цього року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу триває вже другий набір на магістерську освітню програму «Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики», яка діє в рамках українсько-британської ініціативи «Twinning», повідомляє своїх читачів новинний ресурс Правда іф.

Навчаючись в Івано-Франківську можна отримати диплом європейського зразка

В ІФНТУНГ навчання за програмою подвійних дипломів проходитиме на базі Інституту інформаційних технологій. Програма була розроблена стику двох галузей енергетики та IT. Ця програма дає можливість студентам, які закінчили бакалаврат на інженерних спеціальностях отримати базу із використанням інформаційних технологій і застосування їх у своїй галузі, і навпаки. По закінченні навчання, окрім диплому ІФНТУНГ, випускники також отримають диплом британського London South Bank University.

Координатором програми в Івано-Франківську є молодий та доволі перспективний науковець з Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу доцент Мар’ян Слабінога.

Магістри ІФНТУНГ можуть отримати диплом британського London South Bank University
Мар’ян Слабінога

«Уклали договір про співпрацю наприкінці 2022 року та почали пропрацьовувати, які цікаві проекти ми можемо робити. Невдовзі консалтингова агенція оголосила конкурс на програми подвійних дипломів – у доволі стислі терміни, практично за місяць, розробили навчальний план освітньої програми і підготували заявку, яка потрапила в число шести, що були вибрані поміж десятків інших.  Грантові кошти на розвиток програми повністю покрили вартість навчання 11 наших студентів, які вступили на цю програму в 2023 році», – говорить Слабінога Мар’ян.

- РЕКЛАМА-

По закінченню магістерської програми, викладання якої ведеться англійською мовою, студент отримує два дипломи –  український та британський. Навчання проводиться у три семестри протягом 1,5 років. Кожного семестру закордонними партнерами проводиться моніторинг якості навчання на вказаній програмі і визнання оцінок українських студентів.

Дипломи ІФНТУНГ визнаватимуться у Європі

«Наразі ІФНТУНГ проходить механізм міжнародної акредитації, Німецьким акредитаційним агенством ZeVA, яке визнається всіма агенствами з якості освіти в європейських країнах. В результаті – ми отримаємо визнання не тільки через британський диплом, а диплом нашого університету з цією програмою визнаватиметься всюди в Європі. Тобто, авторитет цього акредитаційного агенства не оспорюється ніким», – каже Слабінога Мар’ян.

Умови вступу на програму та перспективи

Для вступу на вказану магістерську програму, загальновизнаним вважається іспит з ЄВІ. Однак, освітня програма належить до спеціальності 175 — Інформаційно-вимірювальні технології, а тому здача фахового іспиту ЄФВВ не потрібна, натомість вступ відбувається через здачу внутрішнього тесту на базі вишу, що пройде 23 липня.

Безкоштовне навчання

Курс такого навчання (це 1,5 роки за одного студента) коштує близько 2 тисяч фунтів. Однак у цьому навчальному році, у зв’язку із успішною реалізацією програми подвійних дипломів, отримали можливість від британських партнерів  дофінансування  та розширення подачі заявок на навчання 25 магістрам за рахунок грантових коштів.

Реєстрація на вказану освітню програму триватиме до 22 липня

Зареєструватися на неї можна за посиланням

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні