-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Куди піти в Івано-Франківську: добірка безоплатних заходів для дітей та дорослих

-Реклама-spot_img
spot_img

Липень — це самий розпал літа, і його хочеться провести максимально цікаво та незабутньо. Цього тижня у Франківську планують чимало заходів для дітей та дорослих — від майстер-класів до презентацій книг. 

Творчі майстер-класи від освітньо-культурного Гончаренко центру

  • Творчий майстер-клас з в’язання в техніці амігурумі «Чарівний гачок». Зареєструватися можна за цим посиланням. Субота, 20 липня, о 13:00. 
  • Майстер-клас з художнього розпису еко-шоперів «Літо Франківська». Реєстрація за посиланням. Субота, 20 липня, о 14:00. 
  • Майстер-клас зі створення прикрас із бісеру для дітей та дорослих. Зареєструватися можна за цим посиланням. Субота, 20 липня, о 14:00

Коли: 20 липня

Де: вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ).

- РЕКЛАМА-

Спільні читання «Своя полиця»

Автори й авторки читатимуть уривки романів чи оповідань, котрі ще не видані, але деякі вже зовсім скоро з’являться на полицях книгарень. Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. 

Коли: 18 липня, о 18:00

Де: вул. Незалежності, 31, 5 поверх

Екологічна СапаПаті для дітей та дорослих

Учасники матимуть можливість створити красу власноруч за допомогою сапи, насолодитись квітковим ландшафтом навколо, прослухати лекцію про екологію та пригоститись охолоджуючим мохіто. Реєстрація за цим посиланням. 

Коли: п’ятниця, 19 липня о 14:30

Де: вул. Ленкавського, 17

Літній табір для дітей

Карітас Надвірна спільно з Зеленською Парафією УГКЦ запрошує дітей долучитись до літнього табору «Люби. Дивуй. Твори з Карітасом». На дітей чекатиме безліч веселощів, які створять для них аніматори БО «Карітас», а саме: цікаві розваги, творчі завдання, майстер-класи, квести та катехизація. 

Коли: до 21 липня

Де: село Зелена, церква Зіслання Святого Духа уч. Фентиралі.

Презентація дитячої книжки Уляни Маляр «Баба Федиха”»

Ця книга — силянка коротких історій про гуцулку Федиху і її онучку Улянку, які разом пораються по господарству, смакують апетитними гуцульськими стравами, пишуть писанки. Наприкінці ви знайдете рецепти смачнючих страв від баби Федихи і її онучки Улянки й поради щодо того, як поводитися, зустрівши лісовика, щезника, вовкулаку, москаля. 

Коли: 19 липня, о 18:00

Де: вул. Незалежності 31, 5 поверх

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні