-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Нардеп з Франківщини Олег Марусяк прокоментував своє рішення щодо законопроєкту про заборону УПЦ МП

-Реклама-spot_img
spot_img

Нещодавно Івано-Франківська територіальна організація політичної партії “Європейська Солідарність” звернулася до народних депутатів з вимогою прийняти законопроєкт про заборону УПЦ МП (№8371).

Варто зазначити, що документ на підтримку законопроєкту “Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій”, який ще мають розглянути в другому читанні, не підписали 146 народних обранців.

Чому не підтримав даний документ, прокоментував Правді.іф. народний депутат від Прикарпаття Олег Марусяк.

Нардеп з Франківщини Олег Марусяк прокоментував своє рішення щодо законопроєкту про заборону УПЦ МП

Як стверджує посадовець, народні депутати не вповноважені вирішувати питання, які стосуються релігії та віросповідання, у їхньому фокусі – тільки політичні та економічні рішення. А саме виборці повинні вирішити і на громадських слуханням озвучити свій вибір.

“Якщо законопроєкт внесуть на голосування – я, звісно, проголосую за заборону Московської церкви. якщо дивитись на це питання глобально і розважливо: у випадку, коли нам не вистачить голосів у залі, – виграє тільки ОПЗЖ. Хочу бути впевнений, що цього не трапиться”, – каже Олег Марусяк.

- РЕКЛАМА-

За його словами, релігійне питання настільки важливе та делікатне, що його можна порівняти з мовним. Оскільки на сході України, окрім церков УПЦ МП, інших майже немає.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні