-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Суд виніс вирок одному із учасників конфлікту, який передував вбивству продавчині магазину “Пісня” восени 2023 року

-Реклама-spot_img
spot_img

11 жовтня в Івано-Франківську, від ножового поранення, померла продавчиня магазину “Пісня”, котрий розташований по вулиці Івасюка, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

Наразі в Івано-Франківському міському суді триває розгляд цієї резонансної справи, а днями суд виніс вирок по іншому епізоду цього конфлікту, який передував убивству.

Засуджено співмешканця загиблої

Івано-Франківським міським судом було завершено розгляд кримінального провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), та винесено вирок стосовно жителя Івано-Франківської територіальної громади 1990 року народження, який був учасником одного із епізодів нічного конфлікту, який закінчився вбивством його співмешканки поруч магазину «Пісня», що по вулиці Івасюка в обласному центрі Прикарпаття, повідомляє прес-служба суду.

Судом було встановлено, що 26-річна потерпіла, разом із подругою близько 23.55 години, 11 жовтня 2023 року, підійшли до магазину «Пісня», що в Івано-Франківську по вулиці Івасюка, 32, щоб придбати сигарети. Вони намагалися потрапити до магазину, який на той час був уже зачиненим. В той час біля магазину перебував обвинувачений та його співмешканка. Між ними та дівчатами розпочався словесний конфлікт.

- РЕКЛАМА-

В результаті продовження конфлікту між обвинуваченим та потерпілою, остання отримала легкі тілесні ушкодження.

Суд виніс вирок одному із учасників конфлікту, який передував вбивству продавчині магазину "Пісня" восени 2023 року

У судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю та підтвердив вищенаведені факти.

Дослідивши всі надані докази, вивчивши матеріали справи та заслухавши покази свідків та сторін Івано-Франківський міський суд ухвалив:

Обвинуваченого 1990 року народження, визнати винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначити покарання у виді максимального штрафу за таке правопорушення в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також чоловік має сплатити на користь потерпілої 5000 гривень на відшкодування завданої моральної шкоди та 12 тисяч гривень витрат на правову допомогу.

Як раніше повідомили в Поліції Івано-Франківської області, вказаний конфлікт завершився убивством співмешканки обвинуваченого. Вбивство скоїла потерпіла по вищеописаному епізоду.

Суд виніс вирок одному із учасників конфлікту, який передував вбивству продавчині магазину "Пісня" восени 2023 року

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні