-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Два прикарпатці уклали фіктивні шлюби, щоб виїхати з України

-Реклама-spot_img
spot_img

18 липня 2024 року у пункті пропуску “Шегині” прикордонники 7 Карпатського загону викрили 44-річного та 26-річного жителів Івано-Франківщини, які уклали фіктивні шлюби, щоб виїхати за межі України.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 7 прикордонного Карпатського загону.

44-річний житель Івано-Франківщини одружився з 66-річною жінкою. Чоловік розповів прикордонникам, що везе “дружину” у Польщу на лікування.

“Вони не змогли дати однакових відповідей на низку логічних питань. Жінка казала, що їде лікувати суглоби, чоловік — що діабет. Дружина повідомила, що вони знайомі 10 років, чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її попереднього чоловіка, який помер. Проживає “подружжя” також не разом”, — йдеться у дописі.

- РЕКЛАМА-

Попередньо правоохоронці встановили, що жінка погодилася на фіктивний шлюб за дві тисячі доларів США.

26-річний житель Франківщини одружився з 31-річною жінкою. Він переконував прикордонників, що їде за кордон, щоб лікувати дружину. Відповіді на запитання військовослужбовців теж були неузгодженими.

Співробітники Львівського прикордонного загону скерували до поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 332 Кримінального кодексу України.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні