-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Івано-Франківщині перевірять стан укриттів та спецтехніки

-Реклама-spot_img
spot_img

Впродовж двох тижнів на Прикарпатті працюватиме команда фахівців ДСНС України, яка проведе комплексну перевірку виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту.

Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлани Онищук на своїй сторінці у Facebook.

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації — Віталія Ільчишина та заступника голови ДСНС України Володимира Демчука відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів обласної військової адміністрації, обласними підприємствами, установами, організаціями, представниками органів місцевого самоврядування. Під особливим контролем інспекторів – належний стан укриттів. Також відпрацьовуватимуть завдання із залученням сил швидкого реагування: протипожежної техніки, карет швидкої медичної допомоги, екіпажів поліції, спеціалізованої техніки АТ «Прикарпаттяобленерго» чи АТ «Івано-Франківськгаз».

У ході перевірки планують розробити алгоритм дій, що дозволить бути готовими до можливих природних катаклізмів і оперативно на них реагувати.

Варто зазначити, що комісія ДСНС буде проводити перевірки в Івано-Франківській обласній, Калуській, Надвірнянській, Коломийській районних військових адміністраціях, а також в Бурштинській, Галицькій, Долинській, Івано-Франківській, Калуській, Коломийській, Надвірнянській, Тисменицькій територіальних громадах.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні