-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Бійця з Франківщини Петра Винничука відзначили почесним “Золотим хрестом”

-Реклама-spot_img
spot_img

Військовослужбовець зі села Тюдів Косівського району, що на Івано-Франківщині, Петро Винничук отримав почесний нагрудний знак “Золотий хрест”. Олександр Сирський підписав наказ про відзначення воїна 16 березня 2024 року.

Про це на сторінці у Facebook повідомив голова Кутської селищної ради, пише Правда.іф.

Як йдеться у дописі, Петро Винничук народився у селі Старі Кути Косівського району. Під час повномасштабного вторгнення він добровільно долучився до лав Збройних сил України.

Бійця з Франківщини Петра Винничука відзначили почесним "Золотим хрестом"
Бійця з Франківщини Петра Винничука відзначили почесним "Золотим хрестом"

“Щиро вітаємо нашого земляка, добровольця, відданого своїй справі, патріота Петра Винничука — вогнеметника 704 окремого полку радіаційного, хімічного, біологічного захисту. Дякуємо нашому Захиснику за те, що мужньо боронить нас, щодня ризикуючи життям”, — йдеться у дописі.

Що відомо про відзнаку “Золотий хрест”

Нагрудним знаком “Золотий хрест” нагороджуються рядові та сержанти Збройних сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування та вартової служби у повсякденній діяльності.

- РЕКЛАМА-

Цю нагороду, як правило, отримують військові, яких раніше відзначали нагрудним знаком “Сталевий хрест” або у разі здійснення бійцем визначного вчинку.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні