-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті розшукують студента, котрий зник два тижні тому. ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Майже два тижні тому на Прикарпатті зник студент Львівського національного університету Олександр Гашевський.

Знайомі та родичі хлопця упевнені, що його викрали працівники РТЦК Верховини, але військові заперечують свою причетність. Досі про місцеперебування хлопця нічого не відомо, пише Еспресо Захід.

20-річний хлопець їздив у гори відпочивати та вже повертаючись додому зник.

Як описує ситуацію користувач соцмережі, на ім’я Олег Веремієнко, який представився на відео одним з адвокатів, що займається цією справою, – студент навчається на кафедрі електроніки. Є уродженцем міста Кременчук, а зараз живе у Львові. Про зникнення повідомили батьки Олександра.

“Кілька днів був у горах, жив в наметі. Подзвонив зі свого мобільного телефона татові у Львів і повідомив, що сів у автобус Верховина – Івано-Франківськ, що їде додому. Це був його останній дзвінок – 14 липня, у неділю”, – розповів Веремієнко. 

- РЕКЛАМА-

Як він наголосив у відео, адвокати вважають, що зниклого може вже не бути серед живих. 

“Їхав темно-зеленим фольксвагеном. У районі Кривопільського перевалу стояв блокпост. Водій сам зупинився, без вимоги працівників ТЦК. Його і ще кількох чоловіків силоміць витягнули і сильно побили. Кинули в автобус і поїхали”, – розповів на відео Веремієнко.

“Еспресо.Захід” звернувся за офіційним коментарем до Івано-Франківського обласного ТЦК та СП і очікує на відповідь. У пресслужбі повідомили, що згодом нададуть нам її.

У пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону розповіли виданню, що військова служба правопорядку перевірила факт ймовірної причетності службовців ТЦК та соціальної підтримки до зникнення студента у Верховині. Вони з’ясували, що військові не затримували хлопця та не доставляли у розташування ТЦК. 

Водночас перевірка триває, встановлюється можлива причетність інших осіб, зокрема військовослужбовців прикордонної служби.

Веремієнко запевняє, що останні три доби намагається довідатись хоч якусь інформацію у правоохоронних органах, але у ДБР слухавки не підіймають. За його словами, що батьки подали заяву про викрадення людини у Львівський міський відділ поліції Залізничного району. 

Також видання надіслало офіційний запит до Головного управління поліції Львівської області, аби з’ясувати, чи справді така заява була подана, коли та ким саме, та хто ж буде займатись провадженням. Як тільки отримають відповіді, то одразу їх опублікує. 

В той час Веремієнко наголосив, що у поліції наполягають на версії, що студент Олександр Гашевський ще “гуляє”, і додав, що просто шокований бездіяльністю правоохоронців. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні