-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатку ошукав “залицяльник”, нібито надіславши їй подарунок

-Реклама-spot_img
spot_img

“Залицяльник” з-за кордону нібито надіслав коломиянці посилку, втім її потрібно було оплатити. Жінка скинула на невідомий рахунок чималу суму, але посилки так і не отримала, а “залицяльник” зник.

Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на пресслужбу поліції.

40-річна мешканка Коломийського району впродовж кількох місяців в соцмережі листувалася з невідомою особою, яка представилась військовим США. Невдовзі чоловік повідомив, що надіслав їх посилку з начебто коштовностями та коштами. Та от щоб отримати її, заявниця мала сплатити мито. Не запідозривши шахрайства, коломиянка скинула на невідомий рахунок 40 тисяч гривень. Посилку жінка так і не отримала, а віртуальний залицяльник – зник.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

- РЕКЛАМА-

Поліцейські нагадують, «подарунок з доставленням» – афера, яка діє вже багато років. Здебільшого у неї потрапляють жінки, які знайомляться онлайн. Правоохоронці застерігають, не перераховуйте кошти на невідомі рахунки та завжди пам’ятайте про можливі ризики.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні