-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

20-річного львівського студента знайшли мертвим у Карпатах

-Реклама-spot_img
spot_img

Пошуки зниклого львівського студента Олександра Гашевського, який зник під час подорожі Карпатами, завершилися трагічно. Тіло 20-річного молодого чоловіка було виявлено румунськими прикордонниками у річці Тиса.

Адвокат Олег Веремієнко повідомив про трагічне завершення пошуків зниклого львівського студента Олександра Гашевського, пише Правда.іф з посиланням на Галичину.

“Батьки хлопця отримали дзвінок від поліцейських м.Львова про те, що тіло сина знайшли у річці Тисі румунські прикордонники”, – зазначив Веремієнко.

Хронологія подій:

  • Олександр вирушив на Івано-Франківщину для відпочинку в горах
  • Планував відвідати село Буркут на Верховинщині.
  • Зник у період з 11 по 14 липня.
  • Останній раз контактував з батьками, повідомивши про свій маршрут з Верховини через Яремче до Івано-Франківська.

За інформацією адвоката, останній сигнал мобільного телефону Олександра було зафіксовано у Виноградові Закарпатської області.

“Тоді вже хлопець перебував під контролем військових і міг повідомити інформацію, яка не відповідала дійсності”, – припустив Веремієнко.

- РЕКЛАМА-

Адвокат також висловив версію щодо можливих обставин смерті студента:

“Хлопець міг бути побитий чи то прикордонниками чи то працівниками ТЦК. Після жорсткого побиття йому не була надана медична допомога, натомість його почали возити по ТЦК в Івано-Франківській області, щоб оформити справу”, – заявив Олег Веремієнко.

Важливо відзначити, що Олександр нещодавно завершив бакалаврат і мав наміри продовжити навчання. Проте, за словами адвоката, термін дії його студентського посвідчення офіційно закінчився 30 червня 2024 року, що могло стати причиною для перевірок.

На даний момент офіційні органи не надали коментарів щодо обставин смерті Олександра Гашевського. Розслідування триває.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні