-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Як працюють елайнери Інвізілайн: досвід пацієнтів у Харкові

-Реклама-spot_img
spot_img

Багато людей мають проблеми з прикусом та нерівні зуби. Наявність таких дефектів — це не тільки про естетику, але й про негативні наслідки для здоров’я ротової порожнини та організму загалом. Так, порушення прикусу можуть провокувати проблеми з гігієною, жуванням, скронево-нижньощелепним суглобом, дикцією. Вони нерідко супроводжуються пошкодженням слизової та іншими неприємними симптомами та станами.

Якщо раніше для виправлення прикусу чи вирівнювання зубів використовували частіше брекети, то сьогодні багато хто обирає елайнери Invisalign. Розповідаємо, що являє собою система та чому вона стала революційною у сфері ортодонтії. 

Що таке елайнери Інвізілайн

Invisalign — це система індивідуальних прозорих кап від відомого американського виробника Align Technology, фахівці якого винайшли технологію елайнерів як таку. Вона допомагає при різних дефектах прикусу: відкритому, перехресному, глибокому, мезіальному. Використовують елайнери при різцевому перекритті, великих міжзубних проміжках та нерівностях зубів.

- РЕКЛАМА-

Принцип дії системи Інвізілайн простий. Пацієнт отримує свій набір кап. Їх встановлюють на зуби по черзі. При носінні елайнерів на деякі зуби чиниться тиск. Завдяки цьому вони поступово переміщуються у потрібне положення. Кожна конструкція відповідає за певний етап лікування і повинна вчасно замінюватися на нову.

Переваги використання елайнерів Інвізілайн

Вже понад 16 млн пацієнтів у світі пройшли ортодонтичне лікування з допомогою Invisalign. Набирає популярності такий спосіб корекції прикусу і в Україні, зокрема в Харкові. Чому обирають системи від Align Technology? Пояснюють цей факт такі їх переваги:

  1. Інноваційні матеріали. Компанія в процесі виробництва використовує SmartTrack. Це запатентований матеріал нового покоління, який забезпечує контрольоване переміщення зубів. Він чинить м’яке, але постійне зусилля та забезпечує швидке лікування. Залежно від випадку курс може тривати від 5 до 24 місяців.
  2. Передбачуваність результату. Завдяки використанню технології SmartStage вдається програмувати рух кожного зуба в певний період. Пацієнт може побачити свою майбутню посмішку ще на етапі планування лікування. Результат йому демонструють у вигляді відеоролика.
  3. Естетичність. Капи є прозорими та тонкими. Вони повністю повторюють форму зубів пацієнта. Завдяки таким характеристикам елайнери залишаються непомітними для інших. Тому Invisalign можуть вибирати пацієнти, котрі часто з’являються на публіці.
  4. Зручність. Елайнери потрібно носити не менше 22 год в день, але при необхідності їх можна зняти. Зокрема їх знімають перед їдою, чисткою зубів, та в особливих випадках. Такі капи не натирають ясна, надійно фіксуються та не порушують дикцію.

При носінні елайнерів не потрібно змінювати спосіб життя. З ними можна, наприклад, займатись спортом без ризику травмувань.

Скільки коштує лікування елайнерами

Як працюють елайнери Інвізілайн: досвід пацієнтів у Харкові

Компанія Align Technology має велику мережу сертифікованих ортодонтів. Вартість лікування залежить від складності випадку, а також від вибраної клініки. Щоб дізнатись ціну на елайнери в Харкові, потрібно перейти за посиланням: https://myaligner.dental/region/kharkiv/. Вибравши стоматологію зі статусом Invisalign Provider, треба записатись на консультацію. Тільки після визначення кількості необхідних кап та інших додаткових послуг лікар може озвучити вартість лікування.

Invisalign пропонує сучасний та ефективний метод вирівнювання зубів, який вже здобув довіру багатьох пацієнтів у Харкові. Завдяки прозорим і зручним елайнерам, ви зможете досягти ідеальної усмішки без дискомфорту.

Реклама

Як працюють елайнери Інвізілайн: досвід пацієнтів у Харкові

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні