-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На галицькій землі розпочалася Всеукраїнська Патріарша проща до Крилоса

-Реклама-spot_img
spot_img

У суботу, 3 серпня, на галицькій землі розпочалася XII Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої, що у с. Крилос.

Щоб помолитися за настання перемоги та миру у нашій Батьківщині, до відпустового місця прибуло чимало прочан із різних куточків України, зокрема з Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, пише Правда.іф.

Пройшовши реєстрацію, паломники духовно поринули в молитовну програму прощі.

Богослужіння розпочалися із Великої Вечірні з Литією, яку очолив Владика Теодор Мацапула, Єпископ Мукачівської Греко-Католицької Єпархії, у співслужінні Владики Ніла Лущака, Єпископа-помічника Мукачівської Греко-Католицької Єпархії.

- РЕКЛАМА-

Під час Вечірні духовенство та вірні звершили урочистий обхід з Галицькою чудотворною іконою Матері Божої й свічками довкола Патріаршого Прокатедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці.

Далі паломників, згідно з програмою прощі, очікувала духовна наука та молебень до Пресвятої Богородиці.

Згодом вірні матимуть нагоду єднатися у молитві на оздоровлення, приступити до мирування, молитися співану вервицю й здійснити похід до Княжої криниці.

Пригадуємо, що XII Всеукраїнська Патріарша проща до Крилоса триватиме до неділі, 4 серпня, а її кульмінацією стане Архієрейська Божественна Літургія, яку очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні