-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську для дітей волонтерів організували безкоштовний табір

-Реклама-spot_img
spot_img

Поки їхні батьки допомагають військовим боронити країну, вони з користю проводять час. У Франківську для дітей волонтерів організували безкоштовний табір «Клаптикове літо».

Впродовж однієї зміни, яка триває тиждень, діти власноруч шиють іграшки та одяг. Цього тижня вікова категорія табору – малята від 4 до 6 років, йдеться у сюжеті Канал 402, передає Правда.іф.

У Франківську для дітей волонтерів організували безкоштовний табір

Захоплено кроїть тканину шестирічна Злата Халік. Каже, полюбляє шити саме одяг. У своїй колекції вже має дві речі: плаття та топ, котрий, як тільки зшила, одразу ж надягнула.

А от 5-річна Олександра полюбляє шити іграшки, тож в таборі створила власноруч подарунок для батьків.

- РЕКЛАМА-

Франківка Ольга Павлюк – мама трьох діток, її чоловік нині захищає країну на фронті. Попри те, жінка знаходить час для волонтерства, тож як тільки дізналася про табір, одразу ж вирішила записати наймолодшу.

Для реалізації такого проєкту творча майстерня виграла ґрант. Концепція табору проста, каже засновниця простору Наталія Філіппська, кожен учасник приходить з бажанням пошити щось конкретне, і їм у цьому допомагають.

Наразі зміна малюків уже завершується. Попереду ще дві, вони будуть для дітей від 7 до 12 років. Триватиме табір до кінця літа.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні