-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську заочно засудили луганчанку, яка воює у складі «лнр»

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківський міський суд виніс вирок жительці Луганщини, яка у 2014 році перейшла на бік терористичної організації т. зв. «лнр» та воює проти України.

У 2014 році обвинувачена добровільно долучилася до незаконних збройних формувань, створених на тимчасово окупованій території та надавала таким формуванням допомогу у забезпеченні ведення бойових дій проти Збройних сил України.

За даними СБУ, обвинувачена здійснювала заходи із визначення точних координат цілей для нанесення ударів артилерійськими вогневими зводами та батареями, прив`язку вогневих позицій артилерії на місцевості та визначення їх прямокутних координат, планування дій вогневих підрозділів в районі вогневих позицій, відповідала за ведення оперативної карти бойових дій, а також проводила навчання та підготовку офіцерів нзф т.зв. «лнр» із військової топографії.

Відповідно до Акту огляду мережі Інтернет від 28 липня 2023 року, відшукано відеоматеріал на якому обвинувачена дає інтерв’ю т.зв. «прес-службі народної міліції луганської народної республіки» в програмі «я не боюсь», у якому розповідає, що вона з жовтня 2014 року проходиться службу на посаді начальника топогеодезичної служби бригади.

- РЕКЛАМА-

Суд визнав обвинувачену винуватою та остаточно призначив їй покарання за сукупністю злочинів – у виді позбавлення волі на строк п`ятнадцять років з конфіскацією всього належного їй майна.

Строк відбуття покарання обчислюватимуть з моменту її фактичного затримання для відбуття покарання за даним вироком.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні