-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківській громаді планують заасфальтувати ще одну вулицю

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківську на поточний ремонт дороги в урочищі Дем’янів Лаз віднайшли 2 995 025 гривень.

Відповідну закупівлю, пише “Галка“, оголосив Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики у реєстрі публічних закупівель Prozorro.

Ремонт передбачає лише улаштування щебеневої основи та шар дрібнозернистого асфальту.  Підрядник має завершити роботи до 31 грудня 2024 року. 

У тендері взяли участь чотири учасники.  

Станом на цей час триває кваліфікація переможця. Департамент за крок до укладання договору з київським ТзОВ “Дорожньо-будівельна компанія “РАФ-1”. Ця фірма знизила очікувану вартість робіт до 2 219 999,98 гривень.

- РЕКЛАМА-

За інформацією з аналітичної системи YouControl, у кожного з учасників є ряд факторів, які можуть свідчити про їхню ненадійність.

У Франківській громаді планують заасфальтувати ще одну вулицю

Найбільше факторів ризику нараховано саме у потенційного переможця. Так роботами може зайнятися фірма зі статутним капіталом у 1000 гривень. Крім того, перелік видів діяльності київської фірми нараховує 17 позицій, що, вважають аналітики, забагато. Втім основним все ж є будівництво доріг і автострад.

Водночас учасник має заборгованість зі сплати податків і зборів. Також, додають у YouControl, є ймовірність, що керівник/підписант фірми є учасником кримінальної справи.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні