-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Топ-3 популярних в Україні моделей Audi з США

-Реклама-spot_img
spot_img

Вживані авто з США вибирають ті, хто бажає придбати власний транспорт і добре заощадити. Ремонт машин в Америці коштує дорого, тому власникові простіше продати автомобіль навіть після незначної аварії в хорошому стані й купити нове.

Якщо хочеться придбати транспортний засіб для себе чи родини, варто купувати його за допомогою відомої компанії з хорошою репутацією. Щоб купити авто з Америки зручно й недорого, варто звернутися до фахівців Grand Car, які беруть на себе повну відповідальність за доставку машини до України.

Чому часто вибирають марку Audi

За роки присутності на авторинку німецький транспорт став символом якості та надійності. Виробники Audi приділяють багато уваги технологіям безпеки, а також розробляють елегантні, вишукані дизайни. В Україні дуже складно знайти транспортний засіб у максимальній комплектації.

- РЕКЛАМА-

Великий вибір машин Ауді різних років випуску доступний на американських аукціонах. Концепцію цих автомобілів найкраще описує девіз компанії: «Прогрес через технології». Кожна модель є результатом спільної праці топових інженерів, дизайнерів і програмістів. Розглянемо, які машини мають найбільший попит на вторинному ринку.

Audi A3: вишуканий та елегантний

Якщо ви звернули увагу на цей автомобіль, краще купувати моделі, випущені не раніше 2013 року. Найякісніший, продуманий екстер’єр і вишуканий дизайн – у модифікацій від 2015. Купити авто Ауді з США цієї моделі тут https://www.grandcar.in.ua/cars/?brend=audi прагнуть із таких причин:

  • хороша маневровість та надійне управління;
  • невеликі витрати палива;
  • довговічний двигун;
  • просте обслуговування;
  • висока якість німецьких комплектуючих.

Замовити версію A3 з США можна в кузові седан, кабріолет або хетчбек.

Audi A6 – класика з нотками інновацій

Це автомобіль бізнес-класу, який доступний покупцям у двох варіантах: п’ятидверний універсал та тридверний седан. Завдяки великій кількості датчиків і паркувальній камері машина вважається не просто надійною, а й дуже зручною для водія-початківця. Потужний двигун сподобається прихильникам динаміки, а розкішний салон – тим, хто хоче підкреслити свій статус.

Audi Q5 – кросовер преміумкласу

Цей компактний автомобіль подарує максимальний комфорт під час їзди, причому незалежно від типу дорожнього покриття. Вже в базовій комплектації передбачені сучасні світлодіодні фари й цифрова панель приладів. Вишуканості та естетики цій моделі додає шкіряне оздоблення салону.

Автомобілі Ауді з США замовляють поціновувачі високої якості та комфорту. У компанії Grand Car можна вибрати як популярні, так і рідкісні моделі різних років випуску та замовити з доставкою в Україну.

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні