-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Калуші нетверезий водій намагався втекти від поліції, але потрапив у ДТП

-Реклама-spot_img
spot_img

7 серпня в Калуші сталася ДТП за участі нетверезого водія, який намагався втекти від поліції. Правоохоронці затримали порушника та склали низку адміністративних протоколів. 

Під час патрулювання міста Калуш 7 серпня поліцейські помітили автомобіль, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Водій проігнорував вимогу про зупинку та спробував втекти від правоохоронців. Втеча закінчилася дорожньо-транспортною пригодою: не впоравшись з керуванням, водій наїхав на перешкоду.

На зображенні може бути: 2 людини, автомобіль та швидка допомога

Після затримання з’ясувалося, що 29-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори відсторонили порушника від керування та склали адміністративні протоколи за кількома статтями: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ч.1 ст. 126 (Відсутність поліса страхування).

На зображенні може бути: 2 людини

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні