-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Перша ліга: Прикарпаття зіграло внічию з Буковиною. ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

“Прикарпаття” минулої суботи в гостях в кубковій грі розгромило “Ужгород”, а “Буковина” лише в серії пенальті зуміла у Тернополі здолати місцеву “Ниву” і вийти до наступного кубкового етапу.

“Прикарпаття” у попередніх трьох домашніх іграх у Першій лізі очок не втрачало. Колектив із Чернівців – один з головних фаворитів сезону, тому на підопічних Рипана очікувало непросте випробування, пише Правда з посиланням на ua-football.com.

Цей матч був особливий для Дмитра Шинкаренко, який у минулому сезоні виступав за “Прикарпаття”, а сьогодні вийшов у складі “Буковини”. Від першої половини зустрічі очікували більшого. Було багато боротьби, порушень правил та помилок, але гольових моментів не вистачало.

В’язкий футбол у першому таймі завершився без голів. Гості більше володіли м’ячем, але у господарів було більше цікавих підходів до воріт Каневцева. Двічі пробивав Бучакчийський, але переграти голкіпера не зміг.

- РЕКЛАМА-

На 51-й хвилині гості відкрили рахунок. Бойчук подав, а Андрейчук головою пробив у дальній кут – 0:1.

У позиційному футболі у підопічних Рипана відчувалися проблеми. Пройти організований захист “Буковини” не вдавалося. На 64-й хвилині з меж штрафної пробивав Барчук, але занадто слабко. Футболісти чернівецької команди чомусь взагалі не думали про атаку. Від підопічних Кривенцова очікували більшого, а вони грали на утримання рахунку.

Після стандарту міг зрівнювати рахунок Барчук, але блискуче зіграв Каневцев. На 83-й хвилині “Прикарпаття” все ж досягнуло свого. Барчук з меж штрафної пробив у дальній кут – 1:1. У підсумку, гра завершилася внічию.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні