-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Боксер з Коломиї Ярослав Михалушко виборов пояси чемпіона України та WBC Ukraine

-Реклама-spot_img
spot_img

Коломиянин Ярослав Михалушко виборов вакантні пояси чемпіона України і WBC Ukraine у поєдинку проти боксера з Умані Сергія Швеця.

Про це повідомили у Національній лізі професійного боксу України, пише Правда.іф.

“Михалушко одразу зайняв центр рингу, змусив Швеця спойлерити – максимально відпрацьовувати на ногах, часто клінчувати. Агресор намагався затискати суперника біля канатів та в куті рингу, вкладався в усі удари. Швець спробував відповідати серіями, заплутував зміною стійок. Якщо в захисті відпрацьовував непогано, то в атаці був надто пасивним. Бій потроху ставав одностороннім – Михалушко був близький до того, щоб відправити суперника в нокдаун. В 4-й трьоххвилинці рефері оштрафував Швеця за постійні клінчі. Але й в Михалушка проблеми – отримав неприємне розсічення після зіткнення головами. Суперечливий епізод в 5-му раунді. Третій у ринзі оштрафував Ярослава за удар нижче пояса. Швець виглядав втомленим і зломленим. В 6-му раунді він спершу взяв коліно, потім ще двічі побував у нокдауні. Після третього нокдауну рефері зупинив бій. Михалушко ТКО 6. Впевнена перемога”,- йдеться у повідомленні.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні