-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

«Прикарпаття» – «Буковина». Анонс кубкового матчу 2-го етапу

-Реклама-spot_img
spot_img

У понеділок, 12 серпня, на стадіоні “Рух” відбудеться матч другого попереднього етапу Vbet Кубка України: “Прикарпаття” прийматиме “Буковину”.

Вхід на стадіон з 18 років за мінімальний донат – 100 грн (кількість місць обмежена). На вході вас зустрічатимуть представники Спілки Волонтерів Прикарпаття.

Ви можете внести свій донат у скриньку або переказати кошти на банківський рахунок, після чого ви отримаєте запрошення на матч. Для осіб з посвідченням УБД та пенсіонерів з карткою Франківця вхід безкоштовний.

«Прикарпаття» - «Буковина». Анонс кубкового матчу 2-го етапу

Перша серія протистояння івано-франківської і чернівецької команд переможця не виявила. Кілька днів, 8 серпня, у стартовому турі групи “А” Першої ліги суперники обмінялися забитими м’ячами по перерві – 1:1.

- РЕКЛАМА-

Цікаво, що як раз авторів голів відзначив сайт SportArena: досвідчений нападник Роман Барчук став “джокером”, а вихованець прикарпатського футболу Андрій Андрейчук увійшов до символічної збірної туру.

«Прикарпаття» - «Буковина». Анонс кубкового матчу 2-го етапу

У новітній історії географічні сусіди зіграли між собою дев’ять офіційних поєдинків. У сезоні 2017/18 у Другій лізі (група “А”) івано-франківці двічі були сильнішими – 2:1 на виїзді та 5:2 вдома, а в третьому матчі у Чернівцях мінімальну перемогу здобули буковинці – 1:0.

У сезоні 2021/22 суперники зійшлися між собою у Кубку України, де у серії післяматчевих пенальті (основний час завершився внічию 1:1) “зелено-жовті” здолали друголігову команду з рахунком 4:2 і вибороли путівку до 1/16 фіналу.

У Першій лізі 2022/23 прикарпатці двічі були сильнішими у групі “А”, здобувши мінімальні перемоги наприкінці матчів – 1:0 в Чернівцях та 2:1 Івано-Франківську.

На першому етапі минулого сезону команди обмінялися домашніми звитягами – 1:0 за “Буковиною” і 2:1 за “Прикарпаттям”. А кілька днів тому на стадіоні “Рух” суперники розійшлися миром (1:1) у стартовому турі Першої ліги нового сезону 2024/25.

«Прикарпаття» - «Буковина». Анонс кубкового матчу 2-го етапу

Пряма мова
Роман БАРЧУК, нападник “Прикарпаття”:
– “Буковина” – взагалі команда хороша, в чому ми могли переконатися у першій грі. Так, у них багато сильних сторін, але і ми теж сильні. Думаю, шо кубкова гра буде цікава.

Сергій ШВЕЦЬ, захисник “Прикарпаття”:
– Команда з Чернівців досить непогано збалансована, добре контролює м’яч, тож нам треба бути сконцентрованими на всі 100% і чекати своїх моментів. При підготовці врахували певні нюанси з попередньої гри, Я думаю все буде добре!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні