-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Для медичної сфери Коломиї залучать 977 тисяч євро від іноземних донорів

-Реклама-spot_img
spot_img

В Коломиї від іноземних донорів залучать 977 тисяч євро для медичної сфери громади.

Два проєкти Інститут розвитку Коломийської громади отримають фінансування від іноземних донорів. Реалізовувати їх будуть разом із партнерами: проєкт Health Bridge з лікарнею міста Вішеу-де-Сус, а проєкт BLOOM з лікарнею швидкої допомоги міста Сучава.

Перший проєкт передбачає відкриття відділення малоінвазивної хірургії у стаціонарі Коломийської центральної районної лікарні. Другий – капітальний ремонт хірургії та реанімаційного відділення у дитячій лікарні. Кошти будуть залучені у рамках конкурсу проєктних пропозицій програми Interreg NEXT «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна», який спіфінансується Європейським Союзом. За умовами конкурсу 10% від загальної суми – це співфінансування від нашої громади.

Це дуже хороші новини для Коломиї. Тепер на власному досвіді бачимо, що завдяки підтримці іноземців ми маємо можливість розвиватись. Безперечно у цьому напрямку треба рухатись далі.
Вітаю команду Інституту розвитку Коломийської громади, відділ інвестиційної політики та Коломийську центральну районну лікарню. Ви проробили чималу роботу, щоб донори підтримали саме наші проєкти і щоб медицина у нашій громаді ставала кращою, — каже міський голова Богдан Станіславський.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні