-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Анонс матчу «Минай» – «Прикарпаття»

-Реклама-spot_img
spot_img

У п’ятницю, 16 серпня, двома матчами на Закарпатті стартує другий тур нового сезону Першої ліги.

Спершу “Хуст” о 14-й годині прийматиме тернопільську “Ниву”, а згодом вже “Минай” зіграє з івано-франківським “Прикарпаттям”.

У новому сезоні “зелено-жовті” зіграли вже три поєдинки: після “сухої” кубкової перемоги над друголіговим “Ужгородом” (4:0) далі прикарпатці двічі за кілька днів приймали чернівецьку “Буковину”.

Якщо гра 1-го туру чемпіонату переможця не виявила (1:1), то вже 12 серпня на стадіоні “Рух” путівку до третього попереднього етапу Кубку України здобули гості завдяки єдиному голу Максима Гірного – 0:1.

- РЕКЛАМА-
Анонс матчу «Минай» - «Прикарпаття»

“Минай” за підсумками сезону 2023/24 напряму вилетів з Прем’єр-ліги, однак мав шанс залишитись в еліті через “турнір чотирьох”. У півфіналі команда Желько Любеновіча здолала “Епіцентр”, а у фіналі поступилася “Лівому берегу”, котрий став дебютантом УПЛ, де замінить “Дніпро-1”.

У понеділок “Минай” на виїзді переграв “Скалу 1911” з рахунком 3:1, і в третьому раунді Кубка України 21 серпня зіграє з “Вікторією” (другий рік поспіль).

В новітній історії суперники зіграли між собою лише три офіційні матчі. Після домашньої кубкової перемоги минайців у серпні 2018-го (3:1) вже наступного сезону у Першій лізі команди обмінялися гостьовими звитягами: спочатку івано-франківці взяли переконливий реванш на “Минай Арені” (3:0), а в другому колі вже закарпатці здобули дуже важку мінімальну перемогу на стадіоні “Рух” (2:1).

Анонс матчу «Минай» - «Прикарпаття»

Відзначимо, що у другому турі не допоможе “зелено-жовтим” дискваліфікований Роман Барчук.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні