-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Сьогодні на Прикарпатті попрощаються з воїном Володимиром Ватуйчаком

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні Верховинська громада попрощається із Героєм Володимиром Ватуйчаком(Габо)

Віддадуть останню шану воїну біля стели Героїв Небесної сотні у Верховині. Опісля – траурна колона вирушить з Верховини до будинку нашого Героя в с. Бистрець.

Про це пише Правда.іф з посиланням на Радіо Гуцульська Столиця

Володимир Васильович брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України з початку повномасштабного вторгнення. Він був мужнім воїном справжнім Героєм і виконував свої бойові завдання під час служби з великою самовіддачею. Його героїчний вчинок та відданість Україні завжди житимуть в наших серцях.

Ми схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану Володимиру Васильовичу, який став справжнім Героєм. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку. Він став прикладом вірності і самопожертви, символом справжнього українського патріотизму.

Захисник віддав життя, захищаючи Батьківщину.

- РЕКЛАМА-

Згадує товариша Василь Зеленчук

“Прощай, друже Габо! Спочивай у місці світлому, де нема ні болю, ні зітхання. У воїнстві Архангела Михаїла бережи разом з побратимами українське небо, як беріг тут, на землі, наші гуцульські звичаї, як беріг рідну землю і волю. “Бо наша воля, як ці гори, висока”, – каже Василь Зеленчук

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні