-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Судитимуть франківця, який через злочинний вплив прагнув зайняти статус “смотрящого” за Прикарпаттям

-Реклама-spot_img
spot_img

Слідством встановлено, що з січня 2023 року раніше судимий мешканець Івано-Франківська встановлював та поширював свій злочинний вплив у суспільстві та в установі виконання покарань.

Про це пише Правда.іф з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратури 

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного місцевого жителя за фактами встановлення та поширення в суспільстві злочинного впливу, а також незаконного зберігання з метою збуту психотропних речовин (ч. 1, ч. 2 ст. 255-1, ч.2 ст.307 КК України).

Він координував протиправну діяльність, у тому числі пов’язану з незаконним обігом психотропних речовин, приймав участь у вирішенні «питань» у «злочинному середовищі».

- РЕКЛАМА-

Обвинувачений прагнув встановити стосунки зі «злодіями в законі» та зайняти статус «смотрящого» за Прикарпаттям.

Його протиправну діяльність було припинено у січні 2024 року в обласному центрі. Тоді, під час конфлікту групи осіб, він вистрілив у одного із учасників. Потерпілого було госпіталізовано із тяжкими тілесними ушкодженнями.

Під час перебування під вартою підозрюваний продовжив поширювати злочинний вплив у СІЗО, діяти проти правил та схиляти до цього інших ув’язнених.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Івано-Франківській області, оперативний супровід – Управління СБУ в області та Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні