-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Військовозобов’язаних прикарпатців просять не піддаватись на провокації ворожих Телеграм-каналів

-Реклама-spot_img
spot_img

Особовий склад територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Івано-Франківської області, виконуючи вимоги Указу Президента України від 23 липня 2024 року № 3891-ІХ продовжує заходи загальної мобілізації військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років на території області.

Закликають кожного військовозобов’язаного не чекати повістки, а приєднатися до бойових підрозділів Збройних Сил та інших військових формувань України. Про це пише Правда.іф з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки

“Ці заходи є нагальною необхідністю для захисту суверенітету та територіальної цілісності держави. Особливо зараз, коли на лінії зіткнення точаться запеклі бої, коли наші воїни-герої завдають ворогу величезних втрат на Сході, Півдні України, території Харківської області, проводять блискавичний наступ на території Курської області російської федерації, бойовим бригадам потрібне мотивоване та навчене за стандартами НАТО поповнення”, – йдеться у повідомленні

Адже багато з тих, хто зараз знищує ворога, виконує бойові завдання з початку російського вторгнення, а деякі і з початку АТО (ООС). Вони закликають кожного військовозобов’язаного не чекати повістки, а приєднатися до справжньої української еліти – бойових підрозділів Збройних Сил та інших військових формувань України.

“Проте на території Івано-Франківської області, яка славиться бойовими традиціями Українських Січових Стрільців, воїнів УПА, сучасних героїв російсько-української війни – ведеться підривна діяльність та знаходиться підтримка з боку деяких боязливих “горе-патріотів”, настрої яких підігрівають окремі Telegram канали”, – додають в ТЦК та СП

На кого працюють їх адміністратори? Чиї інтереси насправді захищають? Хто їх фінансує? Адже на цих каналах закликають чинити спротив проведенню мобілізації, полювати на військовослужбовців ТЦК та СП, знищувати державні транспортні засоби та транспортні засоби, які були придбані за рахунок волонтерських пожертв і не байдужих громадян нашої області.

- РЕКЛАМА-

І це при тому, що у переважній більшості воїни, які виконують певні заходи мобілізації серед населення, переведені з бойових частин після поранень, контузій, реально пережитих бойових зіткнень з ворогом. Кожен з них може відкрито подивитися в очі “ухилянту” та цілком природньо запитати, чому він ще не в строю з мужніми нашими оборонцями України. Емоції тут – поганий порадник. Ми маємо бути почутими і зрозумілими одне для одного.

А прихильникам та власникам телеграм-каналів повідомляємо про те, що нещодавно було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 114-1 Кримінального Кодексу України щодо окремих мешканців Івано-Франківської області, які “за допомогою Telegram каналів в мережі Інтернет вчиняють дії спрямовані на перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період”.

Вкотре закликаємо мешканців області бути пильними до ворожих наративів та дотримуватись чинних Законів України, які регулюють мобілізаційну політику в державі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні