-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“На щиті” повертається з війни у Болехівську громаду захисник Микола Смоляк

-Реклама-spot_img
spot_img

 

Вірний син України повертається додому, у рідне Прикарпаття, на вічний спочинок: прийдіть віддати шану Миколі Смоляку

Про це пише Правда.іф з посиланням на Болехівська міська рада

Чорний вісник втрати прилетів 12 серпня у родину Смоляків з Гузієва. Цього дня від рук окупантів загинув найкращий син, коханий чоловік, люблячий батько, вірний побратим, надійний товариш Микола Ярославович Смоляк.

- РЕКЛАМА-

Цьогоріч йому мало виповнитися лише 40… І 10 з них він присвятив служінню Українському народові та Україні. На захист держави зі зброєю в руках чоловік став ще у 2014 році.

Найперше служив у Мукачівському прикордонному загоні Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. Відтак Курахівка, Мар’їнка, Маріуполь, Луганськ… Разом із побратимами солдат пройшов важкі бої з окупантами.

"На щиті" повертається з війни у Болехівську громаду захисник Микола Смоляк

За час служби відзначився особливою відвагою, мужністю, стійкістю та патріотизмом. Указом Президента України від 17.02.2016 № 53/2016 був нагороджений відзнакою Президента України “За участь в антитерористичній операції”. Серед нагород – відзнака начальника Генерального Штабу Збройних сил України – нагрудний знак «Учасник АТО»; відзнака Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради “За бойову звитягу”, почесна відзнака «Захисник України м.Стрий»; численні подяки та грамоти командирів військових частин та представників органів влади різних рівнів. Отримані нагороди – підтвердження героїзму і самовідданості у боротьбі за свободу та незалежність України нашого воїна.

"На щиті" повертається з війни у Болехівську громаду захисник Микола Смоляк

Коли розпочалася повномасштабна війна, чоловік без вагань продовжив захищати та боронити нашу державу. Перебував на різних небезпечних позиціях у складі механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А4718. Виконуючи бойове завдання, загинув внаслідок мінно-вибухової травми.

“Микола Ярославович був справжнім Українським воїном, котрий до останнього свого подиху залишався вірним рідній Україні… Завдяки таким захисникам Україна стоїть і стоятиме, аж до Перемоги!” – йдеться у дописі

Скорботний кортеж із тілом воїна буде у Болехові орієнтовно у другій половині дня (про виїзд кортежу з Долини повідомимо згодом).

Живий коридор формуємо зі сторони Долини вздовж вулиць: Данила Галицького – площа Івана-Франка – 24 серпня – Гузіївська – О.Степанівни – с.Гузіїв.

Захисника України поховають у Гузієві.

Усім серцем поділяємо біль втрати. Підтримуємо родину у жалобі.

Вічна пам’ять, вдячність і слава Герою України!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні