-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Житло без переплат: де знайти ідеальну квартиру з безвідсотковим розтермінуванням

-Реклама-spot_img
spot_img

У часи, коли фінансове становище вимагає від нас більше зусиль, мрія про власний дім стає ще більш амбітною, але саме тому й привабливою. Адже власний дім — це більше, ніж просто житло. Це ваше місце сили, простір, який не порівняти з орендованими стінами. Ви заслуговуєте на справжній комфорт і натхнення щодня. Саме тому компанія VAMBUD  пропонує можливість придбати квартиру в розтермінування, для тих, хто має обмежений бюджет.

Експерти з нерухомості вважають, що найкраще продемонструвати переваги безвідсоткового розтермінування на конкретному прикладі. Тож підготували для розгляду 1-кімнатну квартиру у ЖК Долішній площею 34 м². При першому внеску 40% (12 104 $), вам буде доступне безвідсоткове розтермінування на 22 місяці з щомісячним платежем 825 $.

Житло без переплат: де знайти ідеальну квартиру з безвідсотковим розтермінуванням

Це реальний приклад, який показує, як вигідно можна придбати квартиру без переплат.

- РЕКЛАМА-

Фахівці пояснюють, чому розтермінування є вигідним:

1. Доступність. Не потрібно накопичувати одразу всю суму, достатньо лише 40% від повної вартості. Це відкриває двері до власного житла, надаючи впевненість, що ваші діти народяться у власному домі.

2. Захист від інфляції. Експерти спостерігають тенденцію зростання цін і зазначають, що нерухомість дорожчає з кожним роком. Вони також пояснюють, як можна захистити себе від інфляції. Лише за рік ціна зросла на 22%. У липні 2023 року вартість 1 м² становила 25 840 грн, а в липні цього року — вже 31 502 грн за м² на прикладі ЖК, розглянутого вище.

Чи варто чекати ще?

3. Безвідсоткове розтермінування. В компанії фіксують  ціну на момент укладення угоди і пропонують  безвідсоткове розтермінування на період до введення об’єкта в експлуатацію, який може тривати до 28 місяців. 

Ваш дім від VAMBUD чекає на вас – дозвольте своїй мрії здійснитися вже сьогодні.

Телефонуйте у відділ продажу: (050) 433 77 22, (098) 433 77 22.

Вас може зацікавити ця публікація: ЯК ЗЕКОНОМИТИ НА РЕМОНТІ КВАРТИРИ НА ПЕРВИННОМУ РИНКУ НЕРУХОМОСТІ?

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні