-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Підтвердилась загибель бійця Володимира Берези з Прикарпаття, який вважався зниклим безвісти

-Реклама-spot_img
spot_img

Ще 13 грудня 2023 року в Брошнів-Осаду прийшла сумна звістка про те, що виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області, зник безвісти солдат Береза Володимир Васильович, 12.11.1981 р. н.

Володимир був призваний до лав ЗСУ 06.03.2023 р. і служив у мінометному взводі мінометної батареї механізованого батальйону.

Про це пише Правда.іф, посилаючись на Брошнів-Осадську ТГ.

21 серпня ц. р. надійшло наступне офіційне повідомлення про те, що будучи вірним військовій присязі Українському народу, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність 13 грудня 2023 р. Володимир Береза загинув під час виконання бойових завдань у районі населеного пункту Авдіївка Донецької області.

“У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими Захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю. Слава Герою України! Світла та вічна пам’ять!”, – йдеться в дописі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні