-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

До 50-річчя відомого поета та письменника Сергія Жадана рок-колектив «Жадан і Собаки» презентували новий музичний альбом

-Реклама-spot_img
spot_img

«Злий» – сьомий студійний альбом харківського рок-колективу «Жадан і Собаки». Записаний навесні цього року, у перерві між великим зимовим туром і мобілізацією частини складу команди до лав Національної гвардії, новий матеріал є свідченням зрілого скепсису митця на тлі прекрасної безнадійності цього світу.

Слухати “Злий” на всіх стримінгових майданчиках

Прес-пак з фотографіями й альбомом

“Ми мали трохи часу на рефлексію та підбиття філософських підсумків і саме тоді, як результат, зʼявився цей альбом. Він вийшов доволі цілісним, з однією інтонацією, адже створювався дійсно в дуже короткий термін”, – ділиться Сергій Жадан.

- РЕКЛАМА-

Повернення до коріння, нове звучання саунду 80-х, осмислення серйозного і саркастичного. Ніжна самоіронія дорослих чоловіків. 

“Нам справді було цікаво попрацювати над цим матеріалом і зберегти в ньому самоіронію. Альбом вийшов несподіваним навіть для нас – він доволі саркастичний та злий, проте ця злоба не є деструктивною. Вона сповнена світлого суму і легкої іронії”, – доповнює Сергій.

«Злий» – це підбиття підсумків, сподівання на майбутнє і усвідомлення того, що всі ми пов’язані любов’ю, ніжністю, розчаруваннями та, врешті-решт, нашими емоціями. Поза сумнівом, найкраща робота «Жадана і Собак».

Слухайте “Злий” на усіх стримінгових платформах за посиланням

https://lnk.to/album_zlyy

Дата релізу: 23.08.2024
До 50-річчя відомого поета та письменника Сергія Жадана рок-колектив «Жадан і Собаки» презентували новий музичний альбом

Жадан і Собаки

Instagram: https://www.instagram.com/zhadanisobaki/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@zhadanisobaki?_t=8ory0mdokqi&_r=1 

Facebook: https://www.facebook.com/ZhadanDogs/ 

Сергій Жадан

Instagram –  https://www.instagram.com/serhiy_zhadan/

FaceBook – https://www.facebook.com/serhiy.zhadan

TikTok –  https://www.tiktok.com/@serhiy_zhadan?_t=8ml1D0TrkIA&_r=1

X (Twitter) – https://x.com/serhiy_zhadan

Довідково:

Сергі́й Ві́кторович Жада́н (23 серпня 1974, Старобільськ Ворошиловградської області, Українська РСР, СРСР; нині Україна, Луганська область) — український письменник, перекладач, громадський діяч, фронтмен гуртів «Жадан і Собаки» та «Лінія Маннергейма». Автор романів «Депеш Мод», “Ворошиловград”, «Месопотамія», «Інтернат», поетичних збірок “Цитатник”, “Ефіопія”, «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена», «Список ” та інших. З березня 2024 військовослужбовець бригади «Хартія» Національної гвардії України.

Літературні твори Сергія Жадана відзначені численними національними та міжнародними нагородами, перекладені понад двадцятьма мовами, зробивши автора одним із найвідоміших сучасних українських письменників. Сергій Жадан активний організатор літературного життя України та учасник мультимедійних мистецьких проєктів. У 2017 році він заснував “Благодійний фонд Сергія Жадана». Ведучий на радіо «Тризуб ФМ», «Радіо НВ».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні