-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Двоє загиблих та троє малолітніх дітей в лікарні в ДТП на Прикарпатті. ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 25 серпня близько 23:40 у селищі Делятин, що у Надвірнянському районі.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Dodge Caliber», рухаючись вулицею Шевченка в Делятині, проявив неуважність та не впорався із керуванням. У результаті автомобіль зіткнувся з відбійником та перекинувся у кювет, інформують в поліції Прикарпаття.

У результаті автопригоди керманич та пасажирка загинули на місці аварії. Йдеться про мешканців Делятина, 1992 та 1994 років народження. До лікарні потрапили ще троє пасажирів автомобіля: 2015, 2020 та 2018 років народження.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені всі причини аварії.

- РЕКЛАМА-

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб

Поліція закликає водіїв неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, зокрема бути уважними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, не порушувати правил обгону, проїзду пішохідних переходів та перехресть, уникати ризикованих маневрувань та користуватися пасками безпеки.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні