-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Дві сотні наплічників отримали дітки, які проживають на Прикарпатті

-Реклама-spot_img
spot_img

Цікаву та пізнавальну програму організували для дітей захисників та захисниць, внутрішньо переміщених родин, а також дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування.

До діток на цей цікавий захід завітали голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук та її заступниця Людмила Сірко, пише Правда.іф.

“Учні 1-4 класів сьогодні мали можливість спробувати смачну піцу, взяти участь у різноманітних конкурсах та майстер-класах, зробити світлини із улюбленими героями з відомих мультфільмів.
А ще за підтримки наших міжнародних партнерів і донорів дітям подарували дві сотні наплічників зі шкільним інвентарем, щоб з нового навчального року їм було цікаво поринути у світ знань”, – розповіла Світлана Онищук.

На заході за значний особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері захисту прав та інтересів дітей, створення умов для їх всебічного розвитку, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня Незалежності України очільниця області вручила грамоти батькам-вихователям будинків сімейного типу, опікунам, прийомним батькам.

Також подяки за плідну співпрацю та активну благодійну діяльність отримали партнери Івано-Франківська обласна державна адміністрація, які допомогли організувати свято для дітей, зокрема, представництво “Save The Children в Україні”, БО «Благодійний фонд «РОКАДА», Громадська організація «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України», МБО БФ СОС «Дитячі містечка Україна» та Міжнародна волонтерська організація «HopeFull».

“Попри складну ситуацію в державі, коли терористи здійснюють масовані атаки по мирних містах, спільно з нашими міжнародними донорами працюємо, щоб наші діти мали щасливе дитинство та з позитивними емоціями розпочали новий навчальний рік”, – наголосила Світлана Онищук.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні