-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківський лікар відвідав найбільшу конференцію з військової медицини у США ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

У США завершилась найбільша конференція з військової медицини Military Health System Research Symposium – на ній був присутній лікар Івано-франківської центральної міської клінічної лікарні Роман Фіщук. 

Учасниками конференції стали більше 4000 учасників – влада, медики, представники освітніх установ на виробників у сфері медицини.

Україну представляла делегація Міноборони, два медики зі Львова та Роман Фіщук з Івано-Франківська, передає Правда ІФ з посиланням на Галку

“Інтерес до України дуже великий. Їм цікавий наш досвід, якого зараз ніде немає у світі. Адже те, що Америка здобувала у Афганістані та Іраці впродовж 20-ти років, Україна має ту саму кількість випадків з бойовими травмами, ранами, лікуванням за два роки. І ми ділимося досвідом, і з нами діляться досвідом. Тому в США підтримують Україну, і зараз є кілька нових проєктів, які будуть впроваджуватися”, – розповів у коментарі “Галці” Роман Фіщук.

Також на конференції були представники різних компаній з виставкою навчальних і лікувальних матеріалів – які потрібні на полі бою та у медичних установах.

Роман Фіщук має надію, що результатом зустрічей з партнерами та колегами по спільних проектах буде покращення якості медичних послуг для цивільних та військових в умовах російської війни проти України.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні