-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик: «Не покладайтеся на лінь, а покладайтеся на працю!»

-Реклама-spot_img
spot_img

День знань в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу сьогодні – особливий.

Як пройшов День знань у виші інформує Правда ІФ з посиланням на ІФНТУНГ

День знань особливий, бо на нього чекали всі містяни, бо до улюбленої «нафти» нині прийшли не тільки студенти та їхні батьки, але й іванофранківці, які хотіли побачити результати кількамісячної праці з відновлення відомого ЗВО після ракетного удару 22 червня, волонтери Добробат, які власноруч «реанімували» його після сумнозвісних подій.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик: «Не покладайтеся на лінь, а покладайтеся на працю!»

ІФНТУНГ не розчарував нікого.

Він зустрів гостей блиском нових вікон і запахом свіжої фарби, прибраними газонами й розкриленим на фронтоні головного корпусу гербом, встановленим днями замість розбитого ударною хвилею.

- РЕКЛАМА-

За цих умов посвята першокурсників у студенти виявилась теплою, як ніколи. Адже зібралась велика громада – велика сім’я, що разом переживає труднощі війни та одностайна у впертій боротьбі за своє майбуття. Тому, як завжди, над площею лунали кроки секундоміра, що відбивав згадки про всіх загиблих у російсько-українській війні цивільних та героїчних оборонців Батьківщини. Тому одним голосом співали всі присутні Славень України, коли вгору здіймався Державний Прапор. Тому всі разом, одним серцем, вимовили «Слава навіки Богу!» у відповідь на вітання декана Західного деканату УГКЦ м.Івано-Франківська о.Бориса, який передав студентам благословення від правлячого Архієрея Івано-Франківської єпархії УГКЦ владики Володимира.

Настанову від духовенства – приділити максимум уваги навчанню, як запоруці майбутнього гідного місця в суспільстві – продовжив у своєму зверненні до юнаків та дівчат ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик:

Вас чекатиме цікаве навчання, у вас буде цікаве життя в гуртожитку, цікаве життя у колективах, де ви знайдете друзів, знайдете своє майбутнє. Але – найважливіше – пам‘ятайте основне: ви сюди прийшли за знаннями, прийшли вчитися, вчитися і вчитися. Не покладайтеся на лінь, а покладайтеся на працю – і ви станете дуже успішними… Відбудовувати Україну будуть ті, хто матиме міцну інженерну освіту – будівельники, енергетики, нафтогазовидобувники. Тож ви обрали правильний шлях. А ми зробимо все, аби у вас була найкраща освіта, яку можна мати в Україні.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик: «Не покладайтеся на лінь, а покладайтеся на працю!»
Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик

До слова, яскравим свідченням успішного професійного зростання є й випускники ІФНТУНГ, серед яких – гості нинішнього свята. Міський голова м.Івано-Франківська Руслан Марцінків, який також привітав усіх присутніх із Днем знань, свого часу навчався саме в нашому ЗВО. Тут здобували освіту очільники провідних нафтогазових, енергетичних компаній, яким нині сердечно дякував колектив університету за внесок у відбудову закладу, за підтримку в лиху годину, за допомогу в подоланні наслідків ворожих руйнувань. Високим визнанням рівня підготовки фахівців у стінах ІФНТУНГ є його багаторічна співпраця із зарубіжними колегами, зокрема з Краківською академією AGH, представники якої нині також завітали до університету.

Ще одна яскрава сторінка історії ІФНТУНГ – робота кафедри військової підготовка, випускники якої зараз високо цінуються на фронті. Про це розповів учасникам святкового зібрання випускник ІФНТУНГ капітан Павло Нагорняк. Саме така, освічена, розумна, смілива молодь, за його словами, і є запорукою потужних позитивних змін у Збройних силах України.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик: «Не покладайтеся на лінь, а покладайтеся на працю!»

З нагоди посвяти у студенти ІФНТУНГ, було запущено знаменитий верстат-гойдалку. І, склавши студентську присягу, першокурсники отримали особисто від ректора ІФНТУНГ Ігоря Чудика «помазання» справжньою нафтою. Тож університетська сім’я поповнилась новим студентським поколінням, якому все місто нині зичить доброї долі та успіху на обраному шляху!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні