-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Юний музикант з Прикарпаття збирає гроші на 240 снайперських куль

-Реклама-spot_img
spot_img

15-річний Сінезій Горбовський кілька місяців жив з родиною в окупованому Генічеську. Наприкінці травня 2022 їм вдалося виїхати. Сінезій став знаменитістю на всю Україну, бо хлопчик грав на саксофоні українські мелодії на російському блокпості.

І так підтримував людей, яких добами маринували окупанти. Коли ж сім’я змогла виїхати на підконтрольну Україні територію, юнак почав збирати гроші для ЗСУ, влаштовуючи концерти в різних містах України.

Зараз Сінезій з рідними живуть на Богородчанщині. Юний музикант продовжує допомагати ЗСУ і оголосив збір на 240 снайперських куль. Це символічна цифра, адже саме 240 років цьогоріч відзначатиме рідне місто хлопця – Генічеськ, яке зараз тимчасово окуповане, пише Правда.іф з посиланням на Репортер.

У кінці нашого збору серед всіх, хто брав участь в цьому зборі, буде розіграно 10 фотокартин, генічеського фотохудожника Івана Шестака з фотосесії моєї гри на саксофоні на березі Азовського моря, – пише Сінезій на своїй сторінці.

Хлопець додає, що розіграш фото-картин відбудеться серед всіх учасників благодійних внесків. Один квиток – 50 грн, два квитки – 100 грн і так далі.

- РЕКЛАМА-

Розіграш Сінезій проведе після досягнення цілі банки – 100 тис грн.

Саме стільки коштують 240 снайперських куль, – каже музикант. – Після зборів – кошти передаємо волонтеру Юрій Чорноморець. Кожна підтримка безцінна.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/9597dYp9Re

Номер банки: 5375 4112 2174 9968

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні