-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Заторів у центрі стане менше: у Франківську відновили рух автотранспорту вулицею Гординського

-Реклама-spot_img
spot_img

Про це на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив заступник голови Івано-Франківської міської територіальної громади Михайло Смушак, інформує своїх читачів новинний ресурс Правда іф, із посиланням на посадовця.

До відома водіїв! Рух вулицею Гординського відновлено!

Відтепер вулиця Шевченка є доступною на усій її протяжності – від вулиці Січових Стрільців до парку імені Т.Г. Шевченка. А вулиця Гординського стала безпечнішою, бо на ній зʼявився засіб заспокоєння руху – піднятий перехід.

Просимо вибачення у мешканців міста за тимчасові незручності, спричинені виконанням даних робіт.

Площину піднятого перехрестя вимощено бруківкою з природного каменю, а саме – граніту. Це надає покриттю максимальної довговічності і підвищує термін експлуатації покриття в десятки разів у порівнянні зі звичайною бетонною бруківкою. Бордюрні камені, які обрамлюють перехрестя, також витесано з гранітного каменю. При наближенні до перетину з проїжджою частиною традиційно викладено тактильні орієнтири для людей з частковою або повною втратою зору.

- РЕКЛАМА-

Окрім того, в місцях активного руху пішоходів покриття викладно із каменів з рівно пиляною поверхнею, що забезпечує кращу доступність та зручність у користуванні даним покриттям.

Також камені на переходах викладено у формі зебри для економії у щорічному нанесенні дорожньої розмітки та влаштовано додаткові решітки водовідведення.

Окрема подяка виконавцю робіт за професійний підхід, написав Смушак.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні