-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Підлітки з Івано-Франківщини можуть безкоштовно підготуватись до НМТ-2025 з трьох предметів

-Реклама-spot_img
spot_img

Освітньо-культурний Гончаренко центр відкрив набір на безоплатні курси з підготовки до НМТ з трьох предметів — української мови, хімії та англійської.

Заняття розраховані на підлітків віком від 14 років. 

На курсах діти можуть повторити шкільний матеріал та ефективно підготуватися до складання тесту. Кожне заняття присвячене окремій темі, пояснюють організатори, а закріпити пройдені уроки допомагають інтерактиви, тематичні квізи та ненудні зустрічі з експертами.

У команді центру кажуть: навчання на курсі відбувається за унікальною програмою, яка поєднує повторення теоретичного матеріалу та інтерактивні завдання.

«Під час уроків школярі проходять всі теми та питання, що будуть на НМТ, конспектують важливу інформацію, отримують схематичні матеріали, виконують домашні завдання та мають доступ до корисних ресурсів, які знадобляться для самостійного повторення навчальних матеріалів. Усе для того, щоб скласти НМТ на 200!» — розповідають організатори. 

- РЕКЛАМА-

Навчання в освітньому центрі розпочнеться з жовтня.

  • Підготовка до НМТ з хімії. Навчання спрямоване на формування цілісного бачення хімічних процесів, а саме розуміння, вивчення та використання основних законів неорганічної і органічної хімії, будови атомів, органічних сполук, видів хімічного зв’язку, основ термодинаміки, термохімії, кінетики і каталізу хімічних процесів. Реєстрація за цим посиланням. 
  • Підготовка до НМТ з української мови. Реєстрація за цим посиланням. 
  • Підготовка до НМТ з англійської мови. На курсі учасники розглянуть граматичні конструкції, збагатять свій словниковий запас та покращать свою розмовну англійську. У програмі багато практичних завдань в форматі НМТ минулих років. Реєстрація на курс за посиланням.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні