-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

«Поділля» – «Прикарпаття». Анонс матчу 5-го туру Першої ліги

-Реклама-spot_img
spot_img

У суботу, 7 вересня, програму п’ятого туру Першої ліги продовжить гра у Хмельницькому.

Місцеве “Поділля” на однойменному стадіоні прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Пряму трансляцію цього матчу дивіться о 15:00 на YouTube-каналі DiviSport.

У групі А “зелено-жовті” йдуть на передостанньому восьмому місці, у трьох зіграних поєдинках набравши лише одне турнірне очко. У стартовому турі прикарпатці вдома зіграли внічию з “Буковиною” (1:1).

Далі були дві поразки — результативна виїзна з “Минаєм” (2:4) і мінімальна домашня з “Агробізнесом” (0:1), а от третій тур “Прикарпаття” пропускало.

- РЕКЛАМА-
«Поділля» - «Прикарпаття». Анонс матчу 5-го туру Першої ліги

“Поділля” розпочало чемпіонат з домашньої перемоги над “Хустом” (1:0), однак три очки хмельничанам анулюють через зняття хустян з Першої ліги. Два залікові бали “біло-сині” здобули на Закарпатті, де зіграли внічию з “Металістом” (1:1) і “Минаєм” (0:0). А от вдома у 3-му турі підопічні Віталія Костишина поступилися “Буковині” (0:1).

У новітній історії суперники зустрічалися між собою дев’ять разів, і тут суттєва перевага на боці гостей. У Другій лізі івано-франківці поступилися у дебютній грі у Хмельницькому, після чого здобули чотири поспіль перемоги – дві домашні та дві на виїзді.

«Поділля» - «Прикарпаття». Анонс матчу 5-го туру Першої ліги

Наприкінці літа “ковідного” 2020-го року “Поділля” перемогло у серії післяматчевих пенальті у 1-му попередньому раунді Кубка України (1:1, пен. 8:7). Однак згодом через участь у матчі дискваліфікованого гравця господарям зарахували технічну поразку, а до наступного раунду турніру вийшло “Прикарпаття”. 

У Першій лізі сезону 2021/22 “зелено-жовті” відсвяткували ще одну звитягу на виїзді – 2:0. Минулого сезону суперники не виявили сильнішого ані в Івано-Франківську, ані в Хмельницькому, двічі зігравши 1:1. Цікаво, яка з команд переможе у суботу? Чи буде зафіксована третя поспіль нічия?

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні