-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Друга ліга: “Пробій” та “Ревера 1908” зіграли по-різному

-Реклама-spot_img
spot_img

Дві футбольні команди, які в сезоні 2024-2025 представляють Івано-Франківщину у Другій лізі України, 7 вересня зіграли свої матчі. “Пробій” з Городенки на виїзді протистояв “Ужгороду”, а франківська “Ревера 1908” — “Руху 2” зі Львова.

Матчі транслювали на офіційному YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги України.

Як зіграв “Пробій” з Городенки

Городенківська команда зіграла внічию з “Ужгородом”. Матч завершився з рахунком 1:1. Господарі поля відкрили рахунок на 10 хвилині поєдинку. До кінця першого тайму футболісти “Пробою” відігралися. Відзначився Богдан Оринчак. У другому таймі команди голів не забивали.

За підсумком п’ятьох зіграних матчів, “Пробій” лідирує у турнірній таблиці Другої ліги України з футболу. Команда з Городенки перемогла в чотирьох попередніх поєдинках. В активі “Пробою” — 13 очок.

- РЕКЛАМА-

Як зіграла “Ревера 1908” з Івано-Франківська

Футболісти “Ревери” поступилися “Руху 2” з рахунком 2:1. На початку другого тайму команда пропустила два голи. Згодом Євген Данилюк відіграв один м’яч, проте зрівняти рахунок франківцям не вдалося.

Франківська команда посідає передостаннє — дев’яте — місце у турнірній таблиці чемпіонату. “Ревера 1908” здобула одну перемогу та зазнала чотирьох поразок. В активі команди — три очки.

Коли відбудуться наступні матчі

Наступні поєдинки в межах Другої ліги України з футболу обидві команди проведуть 14 вересня. “Ревера 1908” гратиме у Франківську з житомирським “Поліссям 2”, а “Пробій” у Городенці протистоятиме “Руху 2”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні