-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Отці-василіяни запрошують на фестиваль карильйонного та дзвонового мистецтва у Гошівський монастир

-Реклама-spot_img
spot_img

У неділю, 15 вересня, при Гошівському василіянському монастирі Преображення Господнього, що на Ясній Горі, відбудеться фестиваль карильйонного та дзвонового мистецтва.

Окрім того, цього дня працівники лісового господарства звершать паломництво до цього місця, пише Правда.іф з посиланням на сторінку Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Як йдеться у відеозверненні на сторінці монастиря, такий захід духовенство старається проводити раз у рік.

За словами ігумена монастиря о. Вікентія Слободяна, ЧСВВ, карильйон складається з семи дзвонів. Цей інструмент є унікальним для України, адже їх налічується лише кілька одиниць.

«15 вересня всіх охочих запрошуємо на фестиваль. Цього року фестиваль карильйонного та дзвонового мистецтва буде інший, бо ми хочемо, що усі люди, які будуть присутні на ньому, взяли участь у зборі коштів для ЗСУ. Адже бачимо, як сильно люди нашої країни страждають від ворога, який напав на нас. Тому запрошуємо вас не тільки послухати музику, але також, щоб ми всі разом просили Бога про захист і щоб матеріально зібрати засоби для допомоги нашій державі та народові у цей складний час війни», — наголосив ігумен о. Вікентій Слободян.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні